FOTOGRAF ARAD FASHION

fotograf Arad fashion
fotograf Arad fashion
rochii de seara,rochii de nunta,rochie de mireasa,rochii de mireasa,rochii de ocazie,rochii elegante,

FOTOGRAF ARAD FASHION

Fotograf Arad fashion artist fotograf foto fashion photo-book va ofera, Sfaturi importante pentru poze reusite -Sa ai incredere in tine atunci cand stai in fata aparatului foto, va sfatuieste TiraArt

TiraArt crede ca lumina este foarte importantă mai ales când pozezi. Ea îţi accentuează trăsăturile fetei, ochii, de accea este important sa ascultati si sa respectati indrumarile fotografului de la TiraArt. pozele artistice in aier liber sunt mai dificile datorita lumini, lumina nu poate fi mutata sau modificata, este nevoie sa stii cum sa te pozitionezi fata de ea, de aceea trebuie sa fiti atenti un aparat foto profesional nu poate rezolva problema, dar un fotograf bun se descurca si va alege pozitionarea cea mai buna folosinduse de lumina naturala.

Fotograf fashion

Fotograf Arad fashion artist fotograf foto fashion photobook, Lumina artificiala este cel mai bun prieten al tău, acă lumina este pusă bine, atunci vei arăta grozav in poze, este mult mai bine daca va permiteti un asistent luminist langa fotograf la nunta, fotograful nu are 6 maini si nici prea mult timp, la nunta totul decurge accelerat in defavoarea artei foto.

Fotograf Arad fashion artist fotograf foto fashion photobook, Foarte important cautati sa fiti veseli ganditi-va cand faceti poze la lucruri bune vesele, ele va vor influienta aspectul chipului, atentie supararea si nervi fac ravagii, poze proaste indiferent cat de bun este fotograful.

articol Nelu Tira Fotograf Arad artist fotograf foto fashion photobook.

Rochie lunga de printesa Ce fetiţă nu a visat ca atunci când va fi mare să se îmbrace în rochii frumoase de prinţesă, cu volane, mânecuţe colorate, materialele cele mai fine, demne de viţă nobilă? Ei bine, a revenit moda: se poartă iar rochiţele ca de prinţese. Uite ce alegeri au făcut vedetele de la Hollywood!
Rochia de prinţesă este cea cu fusta foarte bufantă, iar în partea de sus un corset delicat accentuează talia subţirică a femeii care o poartă. Poate avea mâneci lungi, bretele sau să fie doar corsetul simplu. Modelele sunt numeroase şi se poartă doar la evenimentele fasutoase de gală, cu dress-code white tie.
Rochia poate fi lungă, până în pământ sau, pentru un look mai modern, până la jumătatea gambei, aşa cum a purtat-o Nicole Kidman pe covorul roşu, o ceremonie de premiere. fotograf profesionist,fotograf arad,fotograf de nunta,fotograf de nunti


parada  model

Foto Video Nunta