Fotograf Arad

fotograf arad

Fotograf Arad

Fotograf Arad, Fotograful de nunta de botez cameramanul de nunti cameramanul de botez. Fotograf profesionist, artist fotograf, fotograf amator, sigur ati auzit de toate aceste denumiri, dar ce sunt acesti termeni, cu care te mandresti sau esti etichetat de cei din jur. Pe scurt va voi explica ce inseamna fiecare si cum ar fi corect sa-i abordam.

fotograf arad

fotograf arad

fotograf arad


fotograf arad

 Efectul BOKEH

Fotograf Arad, Artisti fotografi folosesc obiective speciale pentru a obtine acel efect luminos ca niste bule de lumina numit bokeh, din pacate aceste obiective sunt foarte scumpe, si este destul de greu de folosit, totusi noi folosim aceste obiective la fotografii de toate tipurile la toate evenimentele Arad pentru efectul lor artistic, in poza de mai sus puteti vedea efectul bokeh. Fotograf Arad

-Producatori de aparatura foto au impartit fotografii in trei categorii -nivel de incepator, entuziasti, si profesionisti. -Fotograful amator este acea persoana care face fotografii ocazional fara prea multe cunostinte despre fotografie cu aparatul propiu sau imprumutat, reusind sa faca cateodata poze bune dar fara sa stie cum i-au reusit sau ce sa faca sa-i mai reusasca odata, asa ca va trage zeci de fotografii poate iese una ca aceia reusita. Din pacate se baga si la nunti unde poate rata ireparabil evenimentul, consolarea e ca cer bani putini pentru serviciile lor. -Fotograful profesionist, este persoana care are aceasta meserie, este angajat si are un salariu, el cunoaste bine aparatul foto si ce trebuie sa faca cu el, ii recunosti usor, au de obicei aparate mari si foarte folosite (uzate, ei muncesc nu experimenteaza) sunt oameni pasionati de ce fac si din randurile lor ies unii artisti fotografi. -Artistul fotograf, da, demult la ora de arte am intrebat profesoara de istoria artei de ce o imagine este artistica iar alta nu-i artistica, ea mi-a zis nu stiu, dar pot sa-ti spun care este si care nu este artistica. au trecut multi ani de atunci acum, dupa mult timp, eu pot raspunde. o imagine creata este artistica daca se regaseste stilul autorului in ea, veti vedea ca toate imaginile unui artist se pot identifica au ceva in ele care apartine artistului, stilul amprenta sufletului lui… ele toate au ceva in comun cu artistul si ele intre ele, daca nu pot fi asociate cu autorul nu sunt artistice iar autorul nu-i artist, ele trebuie sa poarte amprenta artistului si asta va trebui sa vada privitorul lucrarii. Artisti fotografi provin din randul Entuziastilor a pasionatilor si a profesionistilor. Nu chemi un artist fotograf la nunta ta sa-i spui cum sa faca sau sa-i critici lucrarile nu esti tu un critic de arta. bucurate de lucrarile pe care le face si vei vedea valoarea artei care creste cu cat o vad mai multe persoane. Iar noi va oferim fotografii de toate tipurile la toate evenimentele, cu drag si seriozitate.

Foto Video Nunta

pentru informatii contact


fotograf arad


Fotografii de toate tipurile la toate evenimentele 


Liza