Fotograf de Nunta Arad

fotograf de nunta arad

Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art

Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art. sedinte foto la nunti si botez, trash the dress dupa nunta.

fotograf de nunta arad

fotograf de nunta arad


Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art

fotograf de nunta arad

aici puteti vedea albumul de nunta Iurie si Roxana


Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art


Pregatirea de nunta

Machiajul miresei ca Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art ,l-am ales special si am tinut cont fireste de rochie si coafura, dar mai mult de fizionomia miresei, incluzand aici tipologia faciala, culoarea tenului, a parului, structura osoasa, asimetrii,etc, de personalitatea ei, dar si de istoricul acesteia in materie de ingrijire decorativa.  Suntem diferiti nu numai fizic, dar si in gandire, comportament, tinuta, este evident ca va fi improbabil ca un anumit tip de machiaj sa se potriveasca. Fiecare mireasa este diferita, asa ar trebui sa fie si machiajul ei!

 Desfasurarea nuntii
Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art sunt obiceiurile din ziua nuntii care ar trebui respectate, cu mentiunea ca acestea pot diferi de la o zona la alta in Ardeal, de exemplu, cuplurile au doua perechi de nasi, spre deosebire de restul tarii unde se apeleaza la o singura pereche de nasi.
Totul incepe cu cererea in casatorie, pentru care mirele ar trebui sa mearga in petit la viitorii sai socri, inainte de a-i cere mana iubitei sale. Daca are consimtamantul acestora, alege cu multa atentie inelul de logodna si apoi o cere in casatorie pe aleasa inimii.

Odata acceptata cererea in casatorie, tinerii miri trebuie sa decida pe cine vor alege Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art. nasi. Rolul nasilor cu timpul a inceput sa fie minimalizat, dar conform traditiei, Nasul este urmat ca importanta in nunta de Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art, mireasa este prima figura din nunta. Apoi de abia urmeaza mirele, nasa, domnisoarele si cavalerii de onoare, parintii si ceilalti nuntasi. Alegerea nasilor, deci, are o importanta covarsitoare, atat pentru desfasurarea nuntii cat si pentru viitorul tinerilor miri, Fotograf de Nunta Arad fotografii Tira Art.


Paul si Loredana – fotograf de nunta arad


Nunta Foveon X3


Foto Video Nunta        Sedinta foto