Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta Servicii Foto Video la Nunta

Fotograf de nunta profesionist va ofera servicii foto si video la nunta, cu experienta de 24 ani in  presa de moda, portret, fotografia de arta cu expozitii internationale, evenimente Nunta ect..

Informatii pentru serviciile foto video contact


Fotograf de nunta

fotograf de nunta

fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta


Foto Video Nunta


 Sfaturi importante pentru poze reusite

-Este necesar sa ai incredere mare in tine si in fotograf atunci cand stai in fata aparatului foto, va sfatuieste TiraArt

TiraArt crede ca lumina este destul de importantă la o sesiune de fotografii atunci când pozezi. Ea poate sa accentueze trăsăturile chipului si ochii, de aceia este important sa ascultati si sa respectati indrumarile fotografului de la TiraArt. Pozele artistice in aer liber sunt mai dificile datorita luminii, lumina nu poate fi mutata sau modificata, este nevoie sa stii cum sa te pozitionezi fata de ea, de aceea trebuie sa fiti atenti, un aparat foto profesional nu poate rezolva problema, dar un fotograf bun se descurca si va alege pozitionarea cea mai buna folosindu-se de lumina naturala.

Lumina artificiala este cea mai buna, este prietenul tău, dacă lumina este pusă bine, atunci vei arăta grozav de bine in poze, este mult mai bine daca va permiteti un asistent luminist langa fotograf la nunta, fotograful nu are 6 maini si nici prea mult timp, la nunta totul decurge accelerat in defavoarea artei foto.

Foarte important, cautati sa fiti veseli, ganditi-va cand faceti poze la lucruri bune, vesele, ele va vor influenta aspectul chipului, atentie: supararea si nervii fac ravagii rezultand poze proaste indiferent cat de bun este fotograful.

articol Nelu Tira.

-Despre fotografia de portret, cel mai fascinant gen fotografic este portretul uman. Expresia, starea, comunicarea transmisa privitorului, unghiul de fotografiere, tehnica utilizata, modul de abordare si lumina,sunt elemente esentiale ale unui portret reusit.
La nunta se fotografiaza Mireasa si Mirele fotografia portret nu lipseste e ceea mai importanta poza, asigura-te ca va fi reusita, noi cei de la TiraArt consideram portretul ca fiind varful fotografiei si ne-am pregatit bine pentru acest lucru, cu drag va oferim servicii foto video la nunta dumneavoastra, si ne vom asigura ca portretele vor straluci in tablou si in album.

Lumina foto dirijata si lumina foto color pentru fotografia strobist, dar si pentru fotografia de studio, unde se poate lucra mai usor cu luminile ccolor iar rezultatele bune sunt mai usor de obtinut, si ca Fotograf nunta. Unele echipamente sunt mobile si iti permite sa improvizezi un studio relativ usor in alta parte cum ar fi acasa la mireasa in cazul unei nunti, sau tot felul de locatii. mai dificil este in aer liber pentru ca trebuie folosite noaptea si este nevoie de sursa de curent portabila. Fotograf de nunta

Nelu Tira spune despre femeile Franceze că sunt printre cele mai aranjate si frumos imbracate femei din lume. Şi pe bune dreptate. Doar ele au acel aer care da impresia ca stie bine ce vor, care îi ispitesc chiar şi pe cei mai sceptici dintre noi, dar o sedinta de Servicii Foto Video, un Fotograf nunta, ar putea sa-i convinga.

Femeile din Franta sunt renumite pentru felul în care trimit mesaje privitorilor prin intermediul imbracaminti. Pe străzile din Franta n-ai să vezi niciodată fotograf plictisit. Fiecare femeie vine cu ceva original al ea. Femeile ştiu cum să aduca noi tendinţele unui sezon, astfel încât să arate foarte bine atunci când ies pe stradă sau la o sesiune de Servicii Foto Video focute de Fotograf de nunta.

Tira va spune secretul acestor femei în jurul cărora se invart toti fotografii, este calitatea hainelor cu care se imbraca. Femeile trecute de 28 de ani baga multi bani în haine şi accesorii de calitate dar si in Servicii Foto Video. Fotograf de nunta.